Χρειάζεστε ΚΑΥΣΙΜΑ; Τηλεφωνήστε μας:

+30.694 4811 214

Για το Σπιτι ή την Επιχείρηση

Καύσιμα Θέρμανσης, για το Σπίτι ή την Επιχείρηση

Η REVOIL από τις αρχές του 2005 διατηρεί συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σκοπό τον έλεγχο και την πιστοποίηση της άριστης ποιότητας των καυσίμων που διαθέτει από τα πρατήρια και τις εγκαταστάσεις της.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη του καταναλωτή για τη διασφάλιση Ποιοτικών Καυσίμων σε Ανταγωνιστικές Τιμές και χωρίς απώλεια στην Ποσότητα, ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΤΑΞΕ την 1η Φεβρουαρίου 2008 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί με το Ε.Μ.Π. - ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.

Revoil

Ελεγκτές ερευνητές που ανήκουν στην ομάδα του Ε.Μ.Π. λαμβάνουν δείγματα από την αντλία και με την μέθοδο της λιτρομέτρησης μετράται η ακρίβεια της παραδιδόμενης ποσότητας. Η διαδικασία είναι η ίδια που τηρείται και για τους Ποιοτικούς Ελέγχους, δηλαδή οι έλεγχοι που διεξάγονται από το Εργαστήριο του ΕΜΠ είναι αιφνιδιαστικοί και στατιστικά τεκμηριωμένοι, με πλήρη ανεξαρτησία από τη REVOIL, σε χρόνους και σημεία που το Πολυτεχνείο επιλέγει χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Πετρέλαιο Θέρμανσης Oikoplus για το σπίτι ή την επιχείρηση

Για Πετρέλαιο Θέρμανσης επιλέξτε REVOIL… η καλύτερη ποιότητα, πάντα στην καλύτερη τιμή!

Πιστή στο ραντεβού της, η REVOIL είναι δίπλα στον καταναλωτή, και φέτος, προσφέροντας «ζεστασιά» πάντα με την καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Επικοινωνήστε, σήμερα κιόλας, δώστε την παραγγελία σας εύκολα & γρήγορα και επωφεληθείτε από:

  • Τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
  • Την άριστη ποιότητα και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης.
  • Την εκτέλεση της παραγγελίας σας στους χρόνους που σας εξυπηρετούν, μέσω του δικτύου πρατηρίων της REVOIL.

 

Το Πετρέλαιο Oikoplus της REVOIL είναι η πιο σύγχρονη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση θέρμανσης, γιατί εξασφαλίζει:

  • Αύξηση της απόδοσης, λόγω βελτιωμένης καύσης: Με μικρότερη ποσότητα πετρελαίου επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με αυτό του συμβατικού.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, λόγω καθαρότητας του καυστήρα: Μείωση των επικαθήσεων αιθάλης στα τοιχώματα του καυστήρα, ενώ οι υπάρχουσες επικαθίσεις απομακρύνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα: Τέρμα στις σκληρές επικαθήσεις ή στο κολλώδες στρώμα αιθάλης. Τα τοιχώματα του καυστήρα επικαλύπτονται με ένα λεπτό, στεγνό υπόλειμμα που απομακρύνεται εύκολα.
  • Λιγότερα καυσαέρια, σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων: Μέσω της βελτιωμένης αντίδρασης καύσεως ελαχιστοποιούνται οι εκπομπές καυσαερίων.
  • Καλύτερος έλεγχος κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής: Μείωση του αφρισμού κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής.

 

Κάντε και εσείς την Έξυπνη Επιλογή!

Προδιαγραφές Καυσίμων (PDF)

Revoil

Kefalonia Fuels © .::. Revoil, Razata
Hosting & Development: Amicro.gr

All major cards excepted. All major cards excepted